Meistä

Blogin takana
Eija ja Jyrki

 

Matkablogimme tarina sai alkunsa vuonna 2019, kun päätimme viimein toteuttaa pitkäaikaisen haaveemme. Pakkasimme laukkumme Espoossa ja suuntasimme kohti lämpöä ja aurinkoa, aloittaen samalla ekspattielämän Jakartassa, Indonesiassa. Vaikka Jakarta oli meille aluksi vieras kaupunki, jonka suhteen emme osanneet muodostaa selkeää mielikuvaa, tutustumiskäynti vakuutti meidät paikan ainutlaatuisuudesta. Vaikka olimme löytäneet internetistä paljon negatiivista tietoa kaupungista, päätimme nähdä siinä potentiaalin ja innostuimme jakamaan positiivisia kokemuksiamme matkablogin avulla, johon sisältyvät myös videot, jotka voit katsoa postaustemme yhteydessä.

Matkaamme jatkui vuonna 2021, kun palasimme Eurooppaan Brysseliin, ja syksyllä 2023 päädyimme takaisin kotimaahamme Suomeen.

Yli 30 vuotta yhdessä olleina ja kahden aikuisen lapsen vanhempina olemme kohdanneet elämässä monia vaiheita. Aiemmin haaveemme toteuttamista esti aina jokin tärkeä tekosyy, ainakin niin nyt mietimme. Olemme kokeneet matkailun monipuolisesti, vieraillen yhteensä 55 maassa erilaisissa ympäristöissä ja paikoissa. Nykyisillä matkoillamme kaipaamme hieman luksusta, säilyttäen kuitenkin seikkailunhalumme ja halun jakaa matkakokemuksiamme sekä antaa vinkkejä muille samanhenkisille seikkailijoille.

Eija ja Jyrki

Yhteystietomme

eijanjajyrkinmatkassa@gmail.com

 

Pin It on Pinterest