Sykähdyttäviä ravintolaelämyksiä Jakartassa

Jos haluaa löytää aitoa indonesialaista ruokaa ja tunnelmaa, meillä on siihen hyviä suositusta, jotka kaikki ovat tunnelmaltaan hivenen erilaisia. Lisäksi tutumpia ja turvallisempia ruokavaihtoehtoja kaipaavalle hyvä suositus Kuninganin alueeella J. Sparrow. Runsasta buffeeta haluavalle suosittelemme 51 kerroksessa, upealla näköalalla olevaa ravintolaa Seasonal Tastes.

Lara Djonggrang

Lara Djonggrang on aito indonesialainen ravintola Mentengin alueella. Tunnelma on eksoottinen, intiimimpi kuin muut ja hivenen romanttinen. Tänne viemme mielellämme ulkomailta tulleet vieraamme.

Ravintola Lara Djonggranin katettu ruokapoyta, jossa on punaiset lautasliinat ja poytaliinat.
banaanipuunlehteen valkoisella kirjoitettu tervetuloa toivotus.

Plataran Dharmawangsa

Puutarhan ympäröimällä Plataran Dharmawangsalla on rento ilmapiiri ja täällä olen saanut parhaan ruokakokemukseni Jakartassa. Pihassa liikuskelee kukkoja ja kanoja sekä pihapiirissä on kyyhkyille pesäpuu. Tänne toisimme vieraamme  varsinkin päiväsaikaan. Portin vieressä parkissa hymyilytti kyltti Ladies parking only.

Kunstkring Paleis

Kunstring Paleisissa on arvokas tunnelma varsinkin isosssa saliosassa, mutta viihtyisä.  Täällä ravintola on täynnä indonesialaista taidetta, antiikkia sekä kalusteet tekevät tunnelman palatsimaiseksi. Ravintolan lisäksi on erillinen baarialue, jonka punamusta sisustus on viettelevää ja oiva paikka käydä juomassa drinkki ennen kotiin lähtöä illalla.

Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee taidegalleria, jossa on esillä indonesialaisten taiteilijoiden teoksia. Tänne emme päässeet tutustumaan koronarajoitusten takia. Ravintolassa myös tanssiesityksiä. Ainutlaatuinen paikka.

Plataran Menteng

Hollannin siirtomaatyylinen ravintola Plataran Menteng on tunnelmltaan hienostunut. Se sijaitsee hienostuneella Mentengin kaupunginosassa, joka on tunnettu korkeiden virkamisten asuinalueena. Myös täällä ruoka ja palvelu olivat erinomaisia. Täällä voi kuulla myös pianonsoittoa. Tämä ravintola on myös erityisen suosittu liiketapamaamisiin.

Ravintola Plataran Menteng

Cafe Batavia

Cafe Batavia sijaitsee Kota Tuan aukiolla Jakartan vanhassa kaupungissa. Tämä hollanin siirtomaatyylinen rakennus on viehättävä ravintola mihin aikaan päivästä tahansa.

J. Sparrow`s Bar & Grill

Jos tulee kaipuu tuttuun ja turvalliseen ruokaan niin suunta on J.Sparrow´. J, Sparrow s on tutumpi, länsimaalaisempi, ympäristö viihtyisä ja ruoka on hyvää. Jos tulet tähän ravintolaan, pyydä pöytä terassilta, joka on erityisen viihtyisä ja hieman ilmastoitukin. Siellä on usein iltaisin live-musiikkia. Tosin Jakartassa usein kaikki terassit tuntuu olevan tupakoitsijoita varten, siihen täytyy varautua. Tupakointi Jakartassa on suht yleistä.

Ravintolan pihapiiri, jossa on iso vesiallas  ja paljon kasvillisuutta.

Seasonal Tastes

Tämä buffet-ravintola on yhdessä Jakartan kokeimmista rakennuksista, joten sieltä on myös mahtava näköala kerroksesta 51 kaupungin ylle. Ruokavalikoima buffetessa on erinomainen ja erittän laaja, ravintola toimii iltaisin ala carte ravintolana. Tarkista aukioloajat ja varaa tarpeeksi aikaa syömiseen.

 

Samassa rakennuksessa kerroksessa 67-69 sijaitsee myös Henshinin peru-japanilainen ravintola. Kerroksessa 67 oleva Roof Top Bar on yksi suosikeistamme, sieltä maisemat ovat todella hienot.

 

Lisää Jakartasta…

Sunda Kelapa

Sunda Kelapa

Sunda Kelapan perinnelaivasatama, merimuseo ja Batavia Marinen venesatama ovat samalla alueella, joten niissä vierailu onnistuu samana päivänä.

lue lisää
Rauhalliset sunnuntait

Rauhalliset sunnuntait

Viikonloppuisin usein otamme taksin ja lähdemme tutustumaan eri kaupunginosiin. Siellä kävelemme ja pistäydymme välillä juomassa.

lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This